Maak kennis met S.K.V. Asmterdam tijdens de introductieweken!

S.K.V. Amsterdam is dé studenten korfbalvereniging van Amsterdam. Als studerend korfballer mag een lidmaatschap bij S.K.V. Amsterdam eigenlijk niet ontbreken! Benieuwd of S.K.V. Amsterdam iets voor jou is? Maak dan kennis met de vereniging tijdens de introductieweken.

Kom langs op het uilenstede festival van de VU IDEE week (woensdag 21 augustus), de informatiemarkt op de ALO (maandag 26 augustus) of tijdens Amsterdam Wereldstad (dinsdag 27 augustus) van de UvA INTREE week. Stel hier al je vragen en maak kennis met de leden van S.K.V. Amsterdam.

Tijdens de introductieweken kun je ook een keertje, geheel vrijblijvend, meetrainen bij S.K.V. Amsterdam .Tijdens de VU IDEE week kun je gratis meetrainen op woensdag 21 augustus van 20.30 tot 22.00. Tijdens de INTREE week van de UvA en de HvA kun je meetrainen op woensdag 28 augustus van 20.30 tot 22.00. De trainingen vinden plaats op Van Heenvlietlaan 6 (kunstgras).

Heb je het tijdens de introductieweken te druk? Kom dan daarna een keertje trainen bij S.K.V. Amsterdam! Meetrainen bij S.K.V. Amsterdam kan namelijk het hele jaar door. In totaal kun je drie keer gratis meetrainen. Meld je nu aan voor een training bij SKV Amsterdam door dit formulier in te vullen en je ontvangt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een training bij SKV Amsterdam.

Tot slot kun je ook langs komen op één van de maandelijkse borrels van S.K.V. Amsterdam om zo onder het genot van een biertje de leden van S.K.V. Amsterdam te leren kennen. De maandelijkse borrel van S.K.V. Amsterdam is op iedere eerste donderdag van de maand. Donderdag 5 september is de eerste borrel, mis het niet!

Op de website kun je alle informatie vinden van S.K.V. Amsterdam. Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden dan kun je ons uiteraard altijd even een mailtje sturen met je vraag! Dit kan eenvoudig via het contactformulier.

Leave a Reply