Meedoen met het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal?!

Dit bericht is bestemd voor alle korfballers die in Amsterdam studeren óf nog geen jaar afgestudeerd zijn.

Afgelopen jaar werd de CALO Zwolle Nederlands Kampioen Studenten Korfbal. De twee jaren ervoor is de HALO Den Haag tot winnaar uitgeroepen. Wil jíj samen met andere Amsterdamse studenten er dit jaar voor zorgen dat de ofwel de VU, ofwel de UvA/HvA met de titel thuis komt..? Geef je dan nu op voor het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal!

Vanuit de Studenten Korfbal Commissie wordt elk jaar in december het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal (NSKK) georganiseerd. Het NSKK is een prestatiegericht toernooi waar alle universiteiten en hogescholen hun beste korfballers naar toe sturen. Het NSKK wordt elk jaar tussen de verschillende onderwijsinstellingen in Nederland gehouden.

Ook dit jaar zullen er weer twee voorrondes zijn, die worden gespeeld op 24 december  2012 in Rotterdam en op 27 december 2012 in Zwolle. Tijdens deze voorrondes gaan van elke locatie twee teams door naar de eindronde. Deze eindronde vindt plaats tijdens de finaledag van de Korfbal Challenge in het topsportcentrum van Rotterdam op 29 december 2012.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar de toernooicoördinator van de SKV Amsterdam, zij zal alle deelnemers met elkaar in contact brengen en van belangrijke informatie voorzien.Om deel te nemen hoef je dus geen lid te zijn van SKV Amsterdam. Ook bij vragen kun je naar dit emailadres mailen: [email protected]

Hopelijk tot ziens op het NSKK!

Leave a Reply