Meetrainen met S.K.V. Amsterdam?!

Heb jij VLINCK helaas moeten missen? Maar wil jij nog wel een keer meetrainen met SKV Amsterdam? Geen probleem. Wij bij SKV Amsterdam staan namelijk altijd open voor nieuwe leden of korfballers die een keer willen komen kijken!

SKV Amsterdam is een Studenten Korfbal Vereniging en heeft alleen maar leden die studenten of afgestudeerd zijn. Het allerleukste hiervan is, is dat iedereen bijna dezelfde gedachten heeft over studeren, tentamens, feestjes en natuurlijk korfballen. Naast korfballen kun je bij SKV Amsterdam ook meedoen aan heel veel activiteiten die er worden georganiseerd voor alle leden. Zo hebben wij vanavond het jaarlijkse SKV Amsterdam gala, hebben wij laatst nog een pubquiz geprobeerd te winnen en werden er veel fiches gescoord op een casinoavond. Dit zijn nog lang niet alle activiteiten, we kunnen het rijtje nog aardig aanvullen. Er zijn dus heel veel mogelijkheden om je studententijd bij SKV Amsterdam door te brengen zonder je te vervelen.

Wij trainen iedere woensdagavond om 20.00 bij Triaz, van heenvlietlaan 6, en vinden het gezellig als jij ook een keer komt meetrainen! Bij SKV Amsterdam kun je 3 keer gratis meetrainen om te kijken of wij de studentenkorfbal vereniging voor jou zijn. Wil jij meetrainen en onze vereniging leren kennen? Stuur snel een mail naar [email protected] en kom langs!

Leave a Reply