Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal!

Tussen alle gezellige ‘feest’-toernooien door, wordt er dit jaar ook weer een prestatiegericht toernooi georganiseerd, namelijk het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal! (NSKK) Bij dit kampioenschap strijden de verschillende Universiteiten en Hogescholen uit heel Nederland om dé titel “Nederlands Kampioen Studentenkorfbal”. Het NSKK wordt dit jaar gehouden op zondag 29 december 2013 in hét topsport centrum van Rotterdam en is een onderdeel van de jaarlijkse Korfbal Challenge.

Per onderwijsinstelling kan een team gevormd worden waarmee Amsterdam zich kan inschrijven voor het NSKK. Korfballende studenten van de UvA en HvA mogen samen in een team, maar ook de VU-studenten en ALO-studenten kunnen samen een team vormen.

Ben je student of maximaal 1 jaar afgestudeerd? En wil jij strijden om de titel Nederlands kampioen studentenkorfbal? Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 13 november een mailtje terug naar [email protected] met daarin: je naam, studentnummer, opleiding en onderwijsinstelling.

Wees er snel bij!

Leave a Reply