RISK toernooi

Ja hoor, het is zover: weer een stukje voor de website over een toernooi. Na 1,5 jaar mochten we weer. Rotterdam was de tussenstop, van de kaart de eindbestemming. Op zaterdag waren er oefenwedstrijden. Deze werden gespeeld door Pepijn, Jippel en Maroussia. Ondanks dat dit sterspelers zijn, is dit niet genoeg om een team te vullen. Dus voor de serieuze wedstrijden op de zaterdag was er een combinatieteam met Debalderin. Twee hele wedstrijden werden gespeeld en helaas werd hier niet gewonnen. Na deze sportieve bedoening was het dan ook wel tijd voor een biertje, maar voornamelijk voor een feestje. Maroussia moest helaas weg voor haar verjaardag de volgende dag. 


            Gelukkig kwamen Robin, Nina en Demi daarvoor in de plaats. Samen met de auto, de tent en een goed humeur kwamen zij aan bij een iets minder goed gehumeurde Pepijn en Jippel: want alles deed pijn en ze hadden oh zoveel wedstrijden gespeeld. Gelukkig sloeg het humeur snel om toen er eenmaal een biertje achter de kiezen was. Nu de party crew compleet was, kon het feestje beginnen. Helaas werd echter, zo snel als de tent was opgezet, ook de biermeter gestolen door (dit bleek achteraf) Vakgericht. Echter bedrukte dit niet de stemming (wie wil dat ding nou echt meesjouwen?). De koptelefoons gingen op, biertjes in de hand en dansmoves in het gareel. Het feest was eigenlijk een grote reünie vanaf dat moment. De ‘heeeeyyyy hoe gaat het met jou?’ en de ‘Ahhhh, zo leuk dat we elkaar weer zien’-zinnen vlogen in de rondte. Al met al dus een geslaagd feest. 


            De volgende dag was het befaamde BBQ-ontbijt het eerste wat op de planning stond. Daarna een hoop wedstrijden, samen met ons combinatieteam met PC. De wedstrijden waren zoals vanouds bagger en AIRBAL WISSELEN was de norm. Uiteindelijk hebben we geen outfit-prijs gewonnen (was te verwachten), geen eerste plek op het toernooi bemachtigd (was het doel) en ook geen feestprijs veroverd (dit was onterecht). Wel hebben we een superlekkere dadeltaart gegeten en heel veel gezelligheid voor onze kiezen gekregen. In het kort, een zeer geslaagd eerste toernooi. Op naar de volgende!!

Leave a Reply