S.K.V. Amsterdam 1 – Asonia 1

Zaterdagochtend. Je tilt je hoofd van je kussen en voelt meteen de knetterende koppijn opkomen. Had nou dat laatste biertje maar niet genomen op de borrel gisteravond. Je kijkt op de klok: 2 uur, maak er dus maar zaterdagmiddag van. Heel je dag naar de knoppen en je moet nog eens helemaal in je ééntje uitbrakken ook. Dat wens je niemand toe natuurlijk.

Bij SKV Amsterdam doen we hier dan ook iets aan! Speciaal voor alle brakke hoofdjes gaan we een waar spektakel neerzetten om heel je dag weer goed te maken. Zodat iedereen wel gewoon lekker kan uitslapen, zullen wij dit niet te vroeg plannen en zal het op een goed bereikbare locatie in Amsterdam zijn… De competitiewedstrijd van SKV Amsterdam 1!

Op zaterdag 7 december zal SKV Amsterdam aantreden tegen Asonia Korfbal uit Andijk. De wedstrijd zal gespeeld worden in Sporthallen Zuid om 16:45. Kaartverkoop laten we deze week eens zitten, oftewel: Gratis toegang! Ideaal dus voor je studentenportemonnee en ook nog eens reuze gezellig met al je mede-SKVers! Asonia staat samen met ons en Argus nog op de 0 punten. Kom ons dus aanmoedigen en help ons mee naar de eerste punten van het zaalseizoen. Zorg ervoor dat de overwinning wordt gepakt en de punten in Amsterdam blijven! Tot dan!

Leave a Reply