S.K.V. Amsterdam 1 verliest in slotseconden van Eemvogels 1

Na een 7-3 achterstand tegen de Eemvogels uit Soest wist S.K.V. Amsterdam net voor rust nog 2 punten in te lopen. Het gat bleef steeds 1 of 2 punten, tot Amsterdam aan het einde van de wedstrijd nog even gas bij gaf. Met nog maar een 2 minuten te spelen werd de 14-14 erin gegooid. Al de derde wedstrijd van S.K.V. Amsterdam waarin in de laatste minuut een gelijkstand op het scorebord stond. Bij Hebbes en DKV wist Amsterdam de volle punten toch nog binnen te halen. Bij de Eemvogels werd echter achter het net gevist en werd in de laatste seconde een tegentreffer geïncasseerd. 2 verloren punten die gewonnen hadden moeten worden, helaas 15-14 in Soest. Hierdoor moet S.K.V. Amsterdam de eerste plaats in de poule weer delen met de Utrechtse studenten korfbalvereniging Hebbes. Aanstaande zaterdag speelt S.K.V. Amsterdam 1 om 17.00 thuis tegen Vlug & Vaardig 1. Een echte Amsterdamse derby op van Heenvlietlaan 6!