S.K.V. Amsterdam eindigt op vierde plaats van de toernooibarometer!

Afgelopen weekend werd tijdens de Paal Bokaal in Delft de jaarlijkse toernooibarometer uitgereikt. Op elf verschillende studententoernooien door heel Nederland strijden dertien studenten korfbalverenigingen om de wisselbeker. S.K.V. Amsterdam eindigde dit seizoen op de vierde plaats! S.K.V. Amsterdam eindigde nooit eerder zo hoog in de eindstand van de toernooibarometer en kan dus trots zijn op deze prestatie. Het behalen van de vierde plek werd diezelfde avond goed gevierd op het themafeest, met de nieuwe biermeter! (bekijk de foto’s van de Paal Bokaal hier)

De volgende morgen werd er wisselvallig gepresteerd op het toernooi. S.K.V. Amsterdam 1 haalde de kwartfinale maar verloor deze wedstrijd en haalde de halve finale niet. S.K.V. Amsterdam 1 eindigde hierdoor op een mooie achtste plaats van de in totaal 30 teams.

S.K.V. Amsterdam 3 haalde ook de kwartfinale, maar dan wel de kwart finale van de Faal Bokaal. Een nieuwe poule, waarin S.K.V. Amsterdam 3 zicht had op de titel de “beste van de slechtste” De kwartfinale werd nipt gewonnen en ook de halve finale en finale werden doorstaan en zo won S.K.V. Amsterdam 3 de Faal Bokaal en een fles champagne. S.K.V. Amsterdam 2 eindigde op een mooie twaalfde plaats.

In de eerste nieuwe barometer tussenstand van 2013 – 2014 komt S.K.V. Amsterdam hierdoor op een zevende plaats. Het eerst volgende toernooi is het VET toernooi in Enschede op zaterdag 6 en zondag 7 juli!

Leave a Reply