S.K.V. Amsterdam pakt extra punten voor de Barometer!

Afgelopen weekend vond in Tilburg de Alf Trophy plaats. Met maar liefst 25 (!) SKV’ers stapten we op de trein naar Tilburg Universiteit, waar we rond half 10 met de o-zo gezellige Biercantus begonnen! Nummers als het Wilhelmus, Het regent zonnestralen, The Piano Man, Hoe, Vrouwkes en 22 Baco werden uit volle borst meegezongen. Uiteraard werd er tussen het zingen door heel veel bier gedronken, wat ervoor zorgde dat na afloop van de biercantus het feest meteen goed van start kon gaan. Het thema was Renesse voor Pro’s – breezers, kratkastelen en skinnydippen; en de Amsterdammers gingen daarbij verkleed als teenmoms en teendaddy’s, onder de zinspreuk: Bacardi Breezer – Helping Amsterdam have the highest rate of teenage pregnancy ever !

Het feest ging door tot een uurtje of 3.00, de nacht vloog voorbij. De volgende ochtend werden we met gastoeters gewekt en moest de eerste wedstrijd al om 9.15 uur gespeeld worden. Met twee teams en een combinatieteam met Paal Centraal, speelde iedereen redelijk wat wedstrijdjes. Maar iedereen was nog redelijk brak van de avond ervoor en het winnen ging nog niet zo makkelijk. Van de 16 teams werd Amsterdam 1  7e, Amsterdam 2 werd 11e en het combiteam belandde op de  14e plaats.

Maar… Amsterdam won ook de outfitprijs ! Een grote fles Bacardi Breezer en uiteraard 10 punten extra op de barometer. We kunnen dus terugkijken op een zéér geslaagd toernooiweekend. Het eerstvolgende toernooi is de Veluwecup op zaterdag 2 en zondag 3 november in Wageningen. Je kunt je nu al opgeven door een mail te sturen naar de toernooicoordinator!

Leave a Reply