S.K.V. Amsterdam sluit zaalseizoen af met winst!

Na het, in de slotseconden, 16-17 thuisverlies tegen DOC 1 stond vandaag de return op het programma. Met een enorme snelheid ging de wedstrijd in Bussum van start. Er waren nog geen zes minuten gespeeld of het scorebord gaf al een stand van 4-3 aan in het voordeel van de thuisploeg, DOC. Ook hierna werden de doelpunten zeker niet schaars.

Met rust keek het competitieteam van S.K.V. Amsterdam tegen een achterstand van 10-6 aan. Dit liep zelfs nog uit tot 14-9, maar bij deze achterstand van vijf doelpunten kwam de omslag in de wedstrijd. S.K.V. Amsterdam begon zelf weer met scoren en de achterstand werd helemaal weg gewerkt tot 14-14. Het werd nu erop en erover en de stand kon zelfs naar 14-16 getrokken worden. Met deze zeven (!) doelpunten op rij was de winst in zicht en konden de laatste drie minuten uitgespeeld worden. DOC scoorde nog de aansluitingstreffer in de laatste minuten, maar de stand bij het fluitsignaal stond op 15-16. Een sportieve revanche tegen DOC, een zeer verdiende overwinning voor het S.K.V. Amsterdam en een mooie afsluiting van het zaalseizoen!

S.K.V. Amsterdam haalde hierdoor vijf punten uit de laatste drie zaalwedstrijden. Kan het competitieteam deze goede lijn doorzetten tijdens de tweede helft van de veldcompetitie? De eerste wedstrijd hiervan is tegen DKV 1, op zaterdag 22 maart, thuis, om 17.00! Tot dan!