S.K.V. Amsterdam vierde bij Paal Bokaal!

Afgelopen weekend vond de lustrum editie van de Paal Bokaal in Delft plaats. Op dit toernooi start S.K.V. Amsterdam goed en pakt veel punten voor de nieuwe barometer van het seizoen 2014-2015! Zo wint S.K.V. Amsterdam de outfitprijs tijdens het feest 2020: save the world, the green piece is coming!

Ook op het toernooi presteert S.K.V. Amsterdam goed. Na een moeilijke poule fase, met drie keer een nipte overwinning komt S.K.V. Amsterdam in de kwart finale van het toernooi terecht. Het team weet het goede niveau ondanks de brandende zon vast te houden en wint ook de kwart finale. Hierna zijn de spelers op en gaat de halve finale verloren. Ook de punten van de laatste wedstrijd om de derde plek gaan na een lange gelijke stand toch naar Paal Centraal. S.K.V. Amsterdam eindigt hierdoor op een vierde plaats van de Paal Bokaal in Delft. Daarbij moet gezegd worden dat S.K.V. Amsterdam als tweede beste studententeam van het toernooi eindigt, net achter Paal Centraal! Op de eerste plaats eindigt KCD en tweede wordt VZOD.

Het eerst volgende studententoernooi is ons eigen toernooi, de IJcup. Met zaterdag 31 mei het themafeest, Medisch Centrum Amsterdam: Van schaafwond tot kater, eerst wat bier de operatie volgt later! Zondag 1 juni kan gestreden worden om de punten op het korfbalveld! Mis het niet!

Leave a Reply