S.K.V. Amsterdam wint het RISK toernooi in Rotterdam!

Afgelopen weekend vond in Rotterdam het RISK toernooi plaats. Na een gezellig themafeestje in de Irish pub O’Shea in Rotterdam, begon op zondagochtend de eerste wedstrijd van het toernooi. Amsterdam speelde de eerste wedstrijd van de voorrondes tegen Erasmus en verloor helaas nét met 3-2 door een tegendoelpunt in de laatste minuut. De tweede wedstrijd tegen Paal Centraal werd met 5-3 gewonnen. De derde wedstrijd tegen Attila werd gelijk gespeeld. Al met al had S.K.V. Amsterdam net genoeg punten gehaald om in de finale te komen, tevens tegen Erasmus.

In de finale kwam Amsterdam al snel met 2-0 voor te staan, maar Erasmus wist ook wat doelpunten te maken. Gelukkig liet Amsterdam zich niet snel uit het veld slaan en al snel stond het 6-3 voor Amsterdam. Helaas werden er in de laatste minuten nog een paar doelpunten doorgelaten, maar het mocht niet baten: de einduitslag was 6-5 voor Amsterdam en dat maakte Amsterdam de winnaar van het toernooi! S.K.V. Amsterdam heeft eindelijk een eerste plaats behaald en hiermee 15 punten binnengesleept voor op de barometer! Dit maakt dat Amsterdam op een welverdiende derde plek staat bij de tussenstand van de barometer.

Je kunt je nu al opgeven voor het eerst volgende toernooi: de Keizerscup in Nijmegen. Dit toernooi zal in het weekend van 14 en 15 september plaatsvinden. Meld je aan door te mailen naar de toernooicoordinator!

Leave a Reply