S.K.V. Amsterdam wint het Toernooibarometerseizoen 2014/2015!

Op de 13e verjaardag van S.K.V. Amsterdam werd tijdens de Paal Bokaal in Delft de winnaar van het toernooibarometerseizoen 2014-2015 bekend gemaakt. Met een voorsprong van 40 punten op de andere studentenkorfbalverenigingen mag S.K.V. Amsterdam zichzelf, een jaar lang “leukste studentenkorfbalvereniging van Nederland”. Onder luid gejuich en gejoel bedankte de voorzitter van Amsterdam zijn leden en kwam er een speciaal bedankje voor de Studenten Korfbal Commissie. De barometer-beker, champagne en 3 meter bier werd door de enthousiaste Amsterdammers maar wat graag in ontvangst genomen!

Dat S.K.V. Amsterdam deze winst niet helemaal van hun korfbalkunsten moeten hebben blijkt wel uit de einduitslag, we hebben dit jaar geen toernooi gewonnen. Wel werden we maar liefst drie keer tweede en één keer derde. Waar blinken we dan in uit? Dankzij hun creativiteit hebben ze vier keer de outfitprijs gewonnen, onder andere als opblaaskrokodil en als Willem II. Het feest werd twee keer gewonnen en de bier-prestatieprijs wisten wij één keer in de wacht te slepen. Een mooie prestatie dus, wat resulteert in een terechte kampioen!

Kon je niet bij de uitreiking zien? Bekijk dan hier de bekendmaking van de winnaar van de toernooibarometer 2014/2015 terug en/of geniet nog even lekker na!

Leave a Reply