S.K.V. Amsterdam wint het WUR-schutterstoernooi!

Afgelopen weekend deed een team van S.K.V. Amsterdam mee aan de Veluwecup, een tweedaags toernooi in Wageningen. Op dit toernooi werd door de vereniging veel punten gepakt voor de toernooibarometer.

De eerste wedstrijd van het toernooi werd, met 6-1, overtuigend gewonnen door S.K.V. Amsterdam. Hierna verliepen de wedstrijden echter moeizamer. Zondagochtend werd er nog wel met 2-1 gewonnen van Paal Centraal (Delft) en uiteindelijk eindigde S.K.V. Amsterdam op een zevende plek. Het schutters toernooi ging S.K.V. Amsterdam veel beter af. De poule wedstrijden werden alle drie overtuigend gewonnen (15-9, 15-7 en 15-14). De finale werd gespeeld door Soraya, Gea-Marit, Nikie en Silke. In de finale namen deze dames het op tegen Erasmus (Rotterdam) en M.S.K.V. de Hippo’s (Maastricht) omdat ook zij alle poule wedstrijden hadden gewonnen. S.K.V. Amsterdam blijkt over veel goede schutters te beschikken en wint ook de finale van zowel Rotterdam als Maastricht (10, 7 (Rotterdam), 5 (Maastricht)).

Na Tilburg won S.K.V Amsterdam ook in Wageningen de outfit prijs, red-light distrikt, bij het thema 40 tinten rood o.d.z. strikken of gestrikt worden. Dit betekent tien extra punten op de toernooibarometer voor de vereniging. Kortom, een weekend om niet snel te vergeten! Foto’s volgen binnenkort op de website.

Was je hierbij en kun je niet genoeg krijgen van al die gezelligheid, of, was je deze ene keer afwezig maar wil je het aankomende toernooi absoluut niet mislopen, dan is dit je kans om je op te geven voor het eerstvolgende toernooi:
De HippoCup 2013! Op 23 en 24 november zal de strijd om de HippoCup weer losbarsten! De HippoCup is een toernooi georganiseerd door MSKV de Hippo’s uit Maastricht en dit wil je niet missen. Op zaterdagavond zal er een kroegentocht plaatsvinden in het centrum van Maastricht deze heeft als thema: ‘Nerdy, Flirty and a little dirty’. Op zondag zullen er in de vorm van monokorfbal wedstrijden gespeeld worden. Je kunt je opgeven bij de toernooicoordinator voor dit toernooi door een mailtje te sturen voor 14 november.

Leave a Reply