S.K.V. Amsterdam wint in eigen huis wel van Argus!

Op zaterdag 23 januari mocht het competitieteam van S.K.V. Amsterdam aantreden tegen Argus in Sporthal de Pijp. Terwijl we aanwezig moesten zijn om 12:20 kwam menig competitiegenoot studentikoos aan de late kant. Dit werd door Rutger benadrukt. Nu even serieus.

De wedstrijd tegen Vlug & Vaardig van vorige week moest snel vergeten worden en de aanwijzingen van Maarten voor de wedstrijd waren dan ook voornamelijk gericht op een scherpe en snelle start. Deze scherpe start kwam en resulteerde in een 4-0 voorsprong. Helaas ging het daarna niet vanzelf. Argus knokte zich terug en in de rust stond het 8-7.

Na rust hadden we enkele moeizame minuten en kwamen we op een bepaald moment zelfs 10-11 achter. Ciska had echter een positief onderbuik gevoel gedurende de hele wedstrijd. Zij beweerde elke minuut de overwinning gevoeld te hebben. Vanaf de bank werd er af en toe geschaterd van het lachen om bepaalde gebeurtenissen in de wedstrijden. De tegenstanders deden aan vallen en, vooral niet al te sportief, weer opstaan. Gelukkig was karma aan onze hand. Op een gegeven moment kregen we vleugels en in de laatste tien minuten vloog er bal na bal in. Het eindsignaal klonk (fihuhuhuuut), met een 17-13 eindstand op het scorebord! Dat betekent dat we nog steeds op de 2e plek staan in de poule! En ja! Nog steeds met een negatief doelsaldo. Dat is toch ook wel een prestatie.

Met een goed gevoel kunnen we weer door naar de volgende uitdaging: 30 januari staat er een wedstrijd tegen Badhoevedorp in de planning. Vorige keer eindigde die wedstrijd in een gelijkspel, maar misschien zit er volgende week meer in. Afgelopen zaterdag zat het in ieder geval allemaal wel snor.