Selectie competitieteam 2014/2015 bekend!

Er is ieder jaar plek voor twaalf spelers in het competitieteam van S.K.V. Amsterdam. Ook dit jaar waren er weer meer aanmeldingen dan plekken voor het competitieteam van het nieuwe seizoen. Onder leiding van Jorrit de Grutter, de nieuwe trainer van S.K.V. Amsterdam gingen negen dames en zes heren de strijd aan voor een plekje bij de beste twaalf.

Na drie zware selectie weken maakte Jorrit zijn selectie eind juni bekend. Bij de heren is er weinig wisseling in spelers, Jasper Voortman, Job de Vries, Rutger Schuiling, Stefan van der Ploeg en Chris Velinga kennen we al van vorig jaar en spelen ook dit jaar weer in het competitieteam van S.K.V. Amsterdam. Thomas Dolman is de enige nieuwe heer die aan dit rijtje toegevoegd kan worden. Bij de dames kennen we van vorig jaar Silke Lauteslager, Elske van Vessem en Gea-Marit Dekker. Nicole Goedhart komt, na een jaar er tussen uit te zijn geweest voor een blessure, weer ijzersterk terug bij het competitieteam. Helemaal nieuw zijn Ciska Taal en Sanne Roukens. Ciska Taal maakt een overstap van het eerste bij K.V. Atlantis naar S.K.V. Amsterdam, die wegens haar studie hier in Amsterdam is komen wonen. Sanne Roukens is met haar 18 jaar de jongste speelster van het competitieteam.

Met deze twaalf spelers en nieuwe trainer Jorrit de Grutter, ondermeer trainer van de Noord West districtselectie onder de 14 jaar en VZOD A1, hoopt S.K.V. Amterdam volgend seizoen een mooie prestatie neer te zetten! Heel veel succes!

Leave a Reply