SKV Amsterdam is begonnen met de zaalcompetitie!

Na een gewonnen oefenwedstrijd tegen Triaz 3 begon SKV Amsterdam aan de eerste zaalwedstrijd op zaterdag 10 november tegen Mik 1. SKV Amsterdam begon met Marit, Franka, Job en Stefan in de aanval, Jorien, Silke, Daniel en Peter startte in de verdediging. Frank, Jelle Ho, Elske en Nicole maakte het team compleet en zij namen plaats op de bank. Helaas was de ploeg de eerste 5 minuten nog niet helemaal wakker, na 5 minuten stond de ploeg van Matthijs 2-0 achter tegen MIK. Gelukkig herpakte SKV Amsterdam zich direct een kwartier later stond de ploeg namelijk 3-5 voor door goals van Jorien, Silke en Franka.

Helaas moest Daniel het veld verlaten i.v.m. een verreking, Jelle Ho nam de plek van Daniel in. In de rust was de stand 4-7 in het voordeel van SKV Amsterdam. SKV Amsterdam was duidelijk de bovenliggende partij, er moest dus gewonnen worden bij MIK. Na de rust was het direct Jello Ho die de 4-8 van een verre afstand binnen schoot. In de 18e minuut was het Silke die haar 5e goal binnenschoot! Frank en Nicole betraden het veld in de 25eminuut bij een stand van 5-12. De laatste minuten van de wedstrijd waren niet heel spannend, SKV Amsterdam speelde de wedstrijd rustig uit. De scheidsrechter blies bij een stand van 7-14 op zijn fluitje. Het was een prima start van SKV Amsterdam, na de eerste speelronde stond de ploeg op de eerste plaats.

17 november begon SKV Amsterdam aan de eerste thuiswedstrijd in Sporthallen Zuid. De ploeg was ook dit keer weer helemaal compleet! Frank, Stefan, Jorien en Nicole begonnen in de aanval, Job, Peter, Franka en Elske startte in de verdediging. Silke, Marit, Jelle Ho en Daniel namen plaats op de bank. Vooraf aan de wedstrijd was het al bekend dat dit een duidelijk betere ploeg is dan vorige week. Gemini, een jonge ploeg uit Gouda was erg gebrand om te winnen. Het was Frank die de score opende met een schot, helaas had Gemini direct antwoord. Dit zou helaas in deze wedstrijd nog een aantal keer gebeuren. De aanval van Franka, Elske, Job en Peter draaide prima, er werd erg hard gewerkt! Helaas wilde het doelpunt niet vallen, hierdoor wisselde we met een 1-3 achterstand. Stefan bracht SKV Amsterdam weer dichterbij, maar helaas maakte Gemini direct de 2-4. Met een 4-6 stand ging de ploeg van Matthijs rusten. In de rust werd duidelijk dat de ploeg erg hard aan het werken was, een winst was echt geen onmogelijke opdracht. Na de rust begon de ploeg niet heel erg goed. Na 10minuten stond de ploeg tegen een 5-9 achterstand aan te kijken. Gelukkig gaf de ploeg niet op. 10 minuten voor tijd stond de ploeg nog maar 1 doelpunt achter, door goals van Job, Elske en Frank. Helaas hield SKV Amsterdam het niet vol, de scheidsrechter floot af bij een stand van 9-13. Het verlies was heel erg jammer, maar het was een erg leuke wedstrijd. Er werd keihard gewerkt en iedereen speelde een goede wedstrijd!

Zaterdag 24 november speelt SKV Amsterdam opnieuw thuis, in Sporthallen Zuid hal 3, dit keer tegen Argus 1 om 16.55!