S.K.V. Amsterdam verliest nipt in de stromende regen

Na een zwaar en regenachtig bata-weekend, mochten de spelers van Amsterdam op woensdagavond aantreden tegen de Eemvolgels uit Soest. Iedereen had er zin en wilde de goede lijn van de voorgaande wedstrijden voortzetten.

Om half negen startte de wedstrijd, met in de aanval Maarten, Jasper, Ciska en Roseanne en in de verdediging Stefan, Frank, Nicole en Elske.
Al snel kon Maarten het eerste doelpunt op zijn naam zetten, waarna de Eemvolgels snel volgden en de 1-1 maakten. In het andere aanvalsvak was het Nicole die 2 doelpunten op haar naam mocht schrijven, 3-1.  De stand gaat de eerste helft lange tijd gelijk op,waarbij de Amsterdammers steeds een voorsprong hebben. Jammer genoeg  gaan de gasten de rust in met 1 punt voorsprong, 7-8.

Inmiddels was het begonnen met regenen en liepen de spelers in de regen het veld weer op. De Eemvogels zijn opdreef en scoren de 7-9 en 7-10, hierna begint Amsterdam weer met scoren en zorgt Gea-Marit voor een frisse wind in het veld, waardoor Amsterdam doormiddel van twee treffers van Nicole aan kan sluiten bij de Eemvogels. Met nog 10 minuten op de klok is het einde van de wedstrijd nog heel spannend en laten de gasten uit Soest de Amsterdammers zien hoe je een wedstrijd uitspeelt. Na geknokt te hebben voor een overwinning verliest Amsterdam met 15-16.

Doelpuntenmakers:  Nicole 6, Maarten 5, Jasper 2, Ciska en Frank 1.