Meld je nu aan voor de selecties van het competitieteam 2015/2016!

Heb jij zin in een jaar met veel korfbal en veel gezelligheid samen met 11 andere studerende korfballers in Amsterdam? Meld je dan aan voor het competitieteam van 2015/2016!

Het competitieteam van S.K.V. Amsterdam is hét vlaggenschip van heel studerend en korfballend Amsterdam. Het team bestaat ieder jaar uit 6 dames en 6 heren. Samen train je iedere woensdag en vrijdag en speel je wedstrijden in de vierde klasse op zaterdag. Korfbal is een teamsport en als speler van het team wordt er dus op je gerekend! Als je in het competitieteam zit, wordt er van je verwacht dat je er elke training en wedstrijd bij kan zijn. Maar naast verplichtingen levert het competitieteam ook heel veel gezelligheid op. Na een wedstrijd wordt er vaak samen gegeten en na de training wordt er vaak nog gezelliggeborreld. Verder zijn er teamuitjes en een teamweekend!

Om een felbegeerd plekje bij het competitieteam te kunnen bemachtigen worden er selecties gehouden op vrijdagavond 12, 19 & 26 juni van 20.00 – 21.30 op van Heenvlietlaan 6. De deadline om op je aan te melden voor de selecties ligt op 5 juni – 23:59 uur. Aanmelden voor het competitieteam kan vanaf nu door te mailen naar [email protected]

Weet je niet zeker of het competitieteam van S.K.V. Amsterdam iets voor je is, train dan alvast een aantal keer met ons mee! Ook als je nu in 5 havo of 6 vwo zit ben al je van harte welkom op onze trainingen bij S.K.V. Amsterdam, om zo het competitieteam van 2015/2016 niet te missen! Je kunt drie keer geheel vrijblijvend meetrainen. Meld je aan voor een gratis training via ons contactformulier. Tot snel!

Leave a Reply