Oh Oh Den Haag!

2 April was het dan eindelijk zo ver, een weekendje weg met SKV Amsterdam. Na de wedstrijd van het competitieteam was het tijd om te vertrekken naar ’s-Gravenhage, vraag maar aan Vonne waar dat ligt. Het beloofde met Maarten, Job en Shanna een weekend vol verrassingen te worden.

Eenmaal aangekomen in het hostel werd de groep over twee kamers verdeeld, één voor de organisatie en één voor de rest van de reizigers. Deze waren dan ook erg verbaasd toen na een half uur bleek dat de organisatie het hostel al verlaten had en dat ze een heuse speurtocht door Den Haag moesten doen. Haagse Harrie, Paleis Noordeinde en het Binnenhof werden aangedaan. Sight-seeing met een twist, want bij elke locatie moest er een foto gemaakt worden en een shotje van het geliefde kruidenbitter worden gedaan. Uiteindelijk heeft de groep de speurtocht succesvol afgerond en werden ze weer onder de beschermende vleugel van de WeekendCie naar de leukste kroegen in Den Haag geleid. Een erg geslaagd avondje waar de één zich meer van kan herinneren dan de ander.

De volgende ochtend ging om negen uur de wekker. Na een heerlijk ontbijtje (op de eieren na dan) ging de groep weer op pad. De organisatie weigerde weg te geven wat we gingen doen en dit hielden ze vol tot we ons uiteindelijk op het Scheveningse strand bevonden. Powerkiten was het idee, al stond er helaas te weinig wind. Voor bubbelvoetbal was dit geen probleem, dus hebben de leden hun mooiste trucjes weer kunnen tonen, al werden deze vaak verhinderd door een knock-out waarbij ze opeens op z’n kop in het zand lagen.

Hierna heeft de groep heerlijk een middagje genoten van de zon, heeft Shanna haar fotomodel-skills getoond en veranderde Maarten af en toe in een Viking. Aan al het leuks komt een eind, dus na een lekker diner in een strandtent keerde de groep weer huiswaarts. Het was een top weekendje, WeekendCie bedankt!

Comments (1)
  1. Rutger 7 april 2016

Leave a Reply