Welkom in Amsterdam!

SKV Amsterdam is dé studentenkorfbalvereniging van Amsterdam! SKV Amsterdam is opgericht door een kleine vriendengroep in 2002 en is uitgegroeid naar een vereniging met ongeveer 50 enthousiaste leden. SKV Amsterdam is dé studentenvereniging waar heel veel gezelligheid wordt gecombineerd met heel veel korfbal!

Zo kun je iedere woensdagavond van 20.00 – 21.30 trainen, samen met alle andere trainingsleden van SKV Amsterdam. Het korfbalniveau van de leden die bij ons trainen is divers, maar de trainingen zijn dusdanig opgebouwd dat iedereen op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd wordt. Dus als je korfbalt of als je hebt gekorfbald ben je van harte welkom op onze trainingen! Naast de vaste trainingsavond kun je ook deelnemen aan verschillende studententoernooien door heel Nederland! De toernooien beginnen met een goed feestje waarna de volgende dag om de prijzen gestreden wordt op het korfbalveld.

Naast deelname aan competitie, trainingen, clinics en studententoernooien is er een breed programma aan feestjes, borrelen we iedere eerste donderdagavond van de maand vanaf 20.00 in biercafé Gollem en kun je deelnemen andere (sportieve) activiteiten. Ook wordt er bijna ieder jaar een gezamenlijke reis gemaakt. Een studentenkorfbalvereniging biedt dus veel meer dan een gewone korfbalvereniging! Het is de sfeer die er voor zorgt dat veel leden van SKV naast medeleden ook vrienden voor het leven worden.

Bekijk de sfeerimpressie van SKV Amsterdam hier!

Ben jij enthousiast geworden? Train dan op woensdag een keertje mee van 20.00 tot 21.30! De eerste training van het nieuwe seizoen is op 22 augustus, blokkeer deze datum dus alvast in je agenda. De eerste borrel is donderdag 6 september in biercafé Gollem vanaf 20.00. Kom de sfeer van de vereniging proeven en drink gezellig een biertje mee! Meer informatie? Wij zijn te vinden op verschillende informatiemarkten tijdens de introductieweken. Woensdag 22 augustus op het uilenstede festival van de VU IDEE-week, maandag 27 augustus op de informatiemarkt van de ALO en vrijdag 31 augustus in het Vondelpark! Kijk ook verder op onze website, facebook of twitter of mail je vraag naar [email protected] of meld je aan!

Leave a Reply