Word nu lid van S.K.V. Amsterdam!

Deze lente is het moment om lid te worden bij S.K.V. Amsterdam, dé enige studenten korfbalvereniging van de hoofdstad. S.K.V. Amsterdam is méér dan een gewone korfbalvereniging en als studerende korfballer mag een lidmaatschap bij S.K.V. Amsterdam eigenlijk niet ontbreken!

Waarom S.K.V. Amsterdam? Voor heel veel korfbal! Trainingen, wedstrijden, clinics & studententoernooien. Train iedere woensdag van 20.00 tot 21.30 op van Heenvlietlaan 6 (in de buurt van de VU). Een paar keer in het jaar wordt de training verzorgd door spectaculaire gasttrainers. Zo hebben onder andere Manon Wiegerink (TOP/Wereldtickets.nl 1) en Roxanna Detering (Koog Zaandijk/Hiltex 1) al een leerzame clinic gegeven. Is één keer in de week trainen niet genoeg? Ga dan voor het competitieteam van S.K.V. Amsterdam. Dit team traint twee keer in de week en speelt competitiewedstrijden op zaterdag. Naast de vaste trainingsavond kun je ook deelnemen aan verschillende studententoernooien door heel Nederland. De toernooien beginnen met een goed feestje waarna de volgende dag om de prijzen gestreden wordt op het korfbalveld.

Maar ook voor feestjes, themafeestjes & borrels!
Naast deelname aan competitie, trainingen, clinics en studententoernooien is er een breed programma aan feestjes, borrelen we iedere eerste donderdagavond van de maand vanaf 21.00 in café Nota Bene en kun je deelnemen aan vele andere (sportieve) activiteiten. Ook wordt er bijna ieder jaar een gezamenlijke reis gemaakt.

Word nu lid voor maar 35 euro en mis de volgende activiteiten van S.K.V. Amsterdam niet!

Nieuwsgierig? Train dan een keertje mee op woensdag van 20.00 tot 21.30 of drink een biertje mee op onze borrel, iedere eerste donderdag van de maand vanaf 21.00 in Cafe Nota Bene. Meer informatie? Kijk dan verder op onze website, facebook of twitter of mail je vraag naar [email protected] of meld je aan! Lid worden bij S.K.V. Amsterdam kan namelijk het hele jaar door.

Bekijk een filmpje van de sfeerimpressie van SKV Amsterdam hier!

Leave a Reply