Zelfs sterspeler uit het zaterdagteam kan midweek niet naar overwinning leiden

Waar het zaterdagteam 2 weken rust heeft, mocht het midweekteam weer aan de slag. Jammer genoeg stonden er aan de startlijn, maar 6 midweekspelers. Ik werd door Maroussia als versterking gevraagd en genadig als ik ben heb ik over mijn hart gestreken en ja gezegd. Als dank mocht ik op de bank beginnen. Het effect hiervan was duidelijk te zien. Tegen de tijd dat ik erin kwam, stonden we 0-4 achter.

Met nieuwe moed door het inbrengen van de sterspeler, gooide Gijs de eerste goal voor SKV erin. In het algemeen werd het spel uiteraard beter, maar was het nog steeds lastig om te scoren. Om de midweek een handje op weg te helpen besloot ik dan maar om een doorloopballetje te maken. Opgebeurd door dit technische hoogstandje ging het midweekteam met opgeheven hoofd richting de rust.

Na de rust had het midweekteam onder leiding van hun stralende voorbeeld de weg gevonden. Mooie acties naar binnen werden door Robin afgemaakt. Gijs pakte de ene na de andere bal uit de lucht. Emrys ging als een stofzuiger over het veld en de sterspeler schoot er nog maar eentje raak. Helaas was dit allemaal niet genoeg en heeft een bepaalde speler (die niet verder gedefinieerd zal worden) wellicht een aanvaring heeft gehad met de scheidsrechter. Als verdediging mag wel genoemd worden dat deze speler ook flink benadeeld werd. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 7-14.

P.S. Speciale shout-out naar alle invallers uit het zaterdagteam en de trainingsleden die meegedaan hebben.

Leave a Reply