Familie- en vriendendag 2015

Ieder jaar organiseert de PR commissie van SKV Amsterdam de familie- en vriendendag. Voor 1 keer mogen alle familieleden en de nieuwsgierige huisgenootjes komen kijken bij SKV Amsterdam. Hoewel we ons soms gedragen alsof niemand anders naar ons kijkt kunnen we ook een heel degelijk toernooi organiseren. Dit jaar werd er een korfbaltoernooi en een schutterstoernooi georganiseerd.

De korfbalwedstrijden bleken dit jaar van hoog niveau, dit komt waarschijnlijk door die goede clinic van de vorige familiedag.
4 teams streden onderling tegen elkaar 1 poule. De wedstrijden waren dit jaar in een 4-tegen-4 vorm met een extra kans om uit een ‘hoekje’ te scoren. Als er gescoord werd vanuit een ‘hoekje’ van het veld kreeg je niet 1, maar 2 doelpunten. De ‘hoekjes’ waren ver, maar het is Jaap gelukt om hem te scoren tijdens een wedstrijd! De wedstrijden waren spannend en er werden veel doelpunten gescoord.Toch kon er maar 1 team naar huis met de eerste plaats. De familie van Ciska, Jesse en Roseanne waren de gelukkigen en kregen een heuse medaille om hun nek.

Het schutterstoernooi was nog populairder, met maar liefst 28 deelnemers was het een spannende strijd. Er werd gelachen, geschreeuwd van frustratie en gejuicht voor de winst. Nadat in de winnaarspoule Stefan en Chevelie en Jelle en Jaap de beste bleken te zijn werd er nog eenmaal gestreden in de finale. Jelle en Jaap bleken de sterkste van de 14 koppels en gingen naar huis met de eerste plek.

Iedereen was voldaan met de gescoorde doelpunten en de sportieve activiteiten, maar de dag wordt natuurlijk niet afgesloten zonder een overheerlijke en uitgebreide BBQ. De PR commissie heeft de hele dag salades staan maken, kip staan marineren en brood staan snijden om ervoor te zorgen dat alle deelnemers van de familie- en vriendendag genoeg lekkere dingen konden eten. Dit is gelukt, er zijn veel complimenten gegeven over het lekkere eten en de super gezellige dag.

Het was weer een groot succes met maar liefst 35 deelnemers, we kijken al uit naar de volgende familie- en vriendendag in 2016!

Leave a Reply