Lente introductie bij S.K.V. Amsterdam!

Altijd al eens willen weten hoe het nou echt is om bij SKV Amsterdam te korfballen? Dan moet je nu in actie komen, want de Veld-Lente-Introductie is er weer. Maak kennis met onze vereniging en kom er achter hoe gezellig het bij ons is. Deze introductie periode bij SKV Amsterdam is het perfecte moment om eens langs te komen om mee te trainen, of om iedereen te leren kennen tijdens onze befaamde maandelijkse borrel.

De komende vier weken is de Veld-Lente-Introductie en is er de kans om iedere woensdagavond mee te trainen met alle fanatieke en vooral leuke leden van SKV Amsterdam. Op 25 maart en 1 en 15 april zijn er open trainingen waar jij altijd welkom bent om mee te doen. Wij trainen om 20.00 tot 21.30 op het kunstgrasveld van Triaz, van Heenvlietlaan 6 te Amsterdam.

Naast deze trainingen kun  je ook naar de maandelijkse borrel komen die op 2 april wordt gehouden op een nog geheime locatie. Deze borrel is altijd een groot succes onder onze eigen leden en daarom en het goede moment om ons eens te leren kennen naast het korfballen.

Wil jij meedoen? Stuur een mailtje naar [email protected] om je aan te melden voor de trainingen of de borrel.

Leave a Reply